corona
Malene Thuesen

Podcast: Corona og priskrig på olie

Endnu en gang har vi set drastiske kursfald på aktiemarkederne, og nu kan vi også føje en priskrig på olie til cocktailen. I denne episode af Nordeas podcast Pulse kan du høre Nordeas danske strategiteam forklare situationen og få deres bud på, hvordan du som investor skal forholde dig i denne turbulente tid. (10.03.2020)

Aktier

Ups! Tillad markedsføringscookies for at se indhold som dette fra Nordea

Det kan du som investor gøre

Undgå at sælge på et ugunstigt tidspunkt. Det er helt forståeligt, hvis du i disse tider får lyst til at sælge alt i dit depot. Det er dog særdeles svært at time markedet, og historisk set kommer de største opture på aktiemarkederne, umiddelbart ovenpå perioder med kraftige fald. Som udgangspunkt anbefaler vi derfor, at man holder fast i sin langsigtede investeringsstrategi.

Følg med i, om din portefølje holder sin inden for den aftalte strategi. Oven på en periode med kraftige kursfald, kan det være, du har behov for at re-balancere porteføljen, så fordelingen mellem aktier og obligationer, kommer tilbage til det aftale niveau.    

Er du stadig i tvivl, om du har valgt den rigtige strategi for dine investeringer, anbefaler vi, at du søger rådgivning.

Magasinet har sin egen app – hent den her!

MyInvest er udviklet af Nordea Invest og indeholder alt indhold fra Nordea Invest Magasinet samt mulighed for at følge dine favorit Nordea Invest fonde.

Download nu og bliv automatisk opdateret hver gang der kommer nyt