Morningstar
Af
Linda Chappell

Korte obligationer – kåret som bedste obligationsfond

Morningstar har kåret Nordea Invest Korte obligationer som bedste obligationsfond i Danmark ved Morningstar Awards 2019.

Aktiv forvaltning
Morningstar
Obligationer
Eric Christian Pedersen
Direktør i Nordea Invest

- Vi er utrolig glade for prisen, for det er en anerkendelse af det resultat, der er skabt til investorerne i fonden, siger Eric Pedersen, direktør i Nordea Invest.

- Obligationer er vigtige at have i porteføljen, for at afdæmpe den risiko, man har som investor. Aktiemarkedet har netop været igennem en turbulent periode, og her kan obligationer være med til at stabilisere afkastet, fortsætter Eric Pedersen.

Nordea Invest Korte obligationer har desuden 5 stjerner hos Morningstar, ligesom 8 andre af vores fonde. De 5 stjerner indikerer, at fonden er blandt de 10 pct. bedste i Europa.

Morningstar uddeler awards én gang om året, og der er tæt løb i kampen om priserne. Vinderne kåres på baggrund af de seneste fem års resultater - under hensyntagen til hvor mange fonde foreningerne udbyder.

Nomineringer:

Nordea Invest Basis 2 og Nordea Invest Fonde var også med i kapløbet og var nominerede i kategorierne Bedste Balancerede Fond og Bedste Obligationsfond.

___________________________________________

Relaterede links – hvis du vil læse mere:

Sådan tildeles stjernerne:
http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/hvad-er-morningstar

Obligationer er din porteføljes brandforsikring
http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/obligationer-er-din-portefoljes-brandforsikring

 

 

Magasinet har fået sin egen app – hent den her!

MyInvest er en app til danske investorer, som løbende vil følge med i, hvad der rører sig på de globale, finansielle markeder.

Klar til at dykke ned i investeringens fascinerende verden?