Morningstar

Nordea Invest – Bedste obligationsforvalter 2017

Morningstar har kåret Investeringsforeningen Nordea Invest som bedste obligationsforvalter i Danmark ved Morningstar Awards 2017. Det er 7. gang Nordea Invest modtager den prestigefyldte pris.

Læs mere om:
Morningstar
Eric Christian Pedersen
Direktør i Nordea Invest

Morningstar afholdt den 15. marts 2017 sin årlige award ceremoni, og her var det Investeringsforeningen Nordea Invest, der igen løb med prisen "Bedste obligationsforvalter i Danmark". Det er en titel som Nordea Invest har været vinder af 7 gange siden 2010, og det viser en evne til at opretholde en ensartet høj kvalitet over en længere årrække.

- Prisen er en anerkendelse af den stabilitet i resultaterne, der er skabt til investorer i obligationsafdelingerne. Vi er utrolig stolte af at have modtaget prisen endnu en gang, siger Eric Pedersen, direktør i Nordea Invest. 

Foruden Bedst til Obligationer vandt fondene Nordea Invest Lange obligationer og Nordea Invest Basis 4 også priser i deres respektive kategorier.

- Prisen til Nordea Invest Basis 4 er også meget vigtig, idet der ikke findes en overordnet pris for bedste forvalter af balancerede afdelinger. Når Nordea Invest Basis 4 vælges som bedste balancerede afdeling, er det derfor en anerkendelse af alle vore balancerede produkter, herunder Nordea Invest Portefølje. Alle 4 Nordea Invest Basis-afdelinger har i øvrigt 5 stjerner hos Morningstar og ligger dermed blandt de 10 pct. bedste i Europa, fortsætter Eric Pedersen.  

Morningstar kårer hvert år de bedste afdelinger og investeringsforeninger på det danske marked. Vinderne findes ved at kigge på de seneste fem års resultater og under hensyntagen til størrelsen af foreningernes udbud af afdelinger. Prisen er en anerkendelse af de foreninger, der har tildelt investorerne et udbud af afdelinger, der har ligget i den bedste ende af markedet.

Nomineringer:
Foruden de tildelte priser var Nordea Invest Basis 3, Nordea Invest Danske Aktier Fokus og Nordea Invest Portefølje Lange obligationer også nominerede.
___________________________________________

Relaterede links – hvis du vil læse mere:

Sådan tildeles stjernerne:
http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/hvad-er-morningstar

Om Nordea Invest Basis:
http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/nordea-invest-basis-professionel-pleje-af-din-opsparing

Om Nordea Invest Danske Aktier Fokus: 
http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/pa-fem-ar-har-de-lavet-140-i-afkast