Loading

0:00/0:00

Af
Catrine Mark

Hvad er Nordea Invest Basis?

Med Nordea Invest Basis investerer du både i aktier og obligationer. Du får en løbende pleje og risikospredning af dine investeringer. Vores mål er at finde de bedste investeringer for at give dig det bedst mulige afkast.

Nordea Invest Basis er et investeringsprodukt, der gør det nemt for dig at investere din opsparing. Nordea Invests investeringsspecialister klarer alt det praktiske og sørger for at balancere din portefølje, så den indeholder den helt rette blanding af aktier og obligationer i forhold til din risikoprofil.

Med Nordea Invest Basis får du med andre ord en løbende pleje og risikospredning af dine investeringer.

- Nordea Invest Basis er en god løsning til de danskere, der ønsker at tage kontrol over deres opsparing, lægge en plan med deres penge og opnå et bedre afkast, end hvad en bankkonto kan tilbyde, siger Eric Pedersen, administrerende direktør for Nordea Invest.

Den rette blanding af aktier og obligationer

Nordea Invest Basis består af fire forskellige produkter (Nordea Invest Basis 1, 2, 3 og 4), som alle indeholder både aktier og obligationer - men med hver deres risikoprofil.

Nordea Invest Basis 1 har den laveste risiko med den mindste andel af aktier og flest obligationer. Risikoen stiger gradvist i Basis 2 og 3, mens Nordea Invest Basis 4 har den højeste risiko med den mindste andel af obligationer og flest aktier, siger Eric Pedersen.

Anerkendt af Morningstar

Nordea Invest Basis-produkterne har mellem 4 og 5 stjerner hos Morningstar. Det betyder, at de er blandt de allerbedste fonde i Europa i deres kategori.

Stjernerne er tildelt på baggrund af data om afkast, risiko og omkostninger. De er derfor en god indikator for den kvalitet, et givent investeringsprodukt har.

 

Se filmen i toppen eller på YouTube og få et hurtigt indblik i, hvordan Nordea Invest Basis er sammensat.

Læs mere om Basis på vores hjemmeside.

 

Nordea Invest anbefaler, at du får investeringsrådgivning, før du investerer, da det afhænger af ens økonomi, risikoprofil og tidshorisont hvad der er bedst for dig at investere i.

Magasinet har fået sin egen app – hent den her!

MyInvest er en app til danske investorer, som løbende vil følge med i, hvad der rører sig på de globale, finansielle markeder.

Klar til at dykke ned i investeringens fascinerende verden?