Loading

0:00/0:00

Af
Nordea Invest

Hvad er Morningstar?

Det uafhængige analysebureau Morningstar er kendt for hver måned at rangordne investeringsafdelinger overalt i verden og tildele fra en til fem stjerner, alt efter hvor godt de klarer sig målt på afkast, risiko og omkostninger. 

Læs mere om:
Indsigt
IT
Morningstar

Ved Morningstars uddeling af sine årlige Fund Awards i marts 2015, som kan sammenlignes med det uofficielle Danmarksmesterskab i investeringsforeninger, blev Nordea Invest den mest vindende investeringsforening.

Det er imidlertid noget helt andet, som Morningstar er mest kendt for. Det er at skabe et hurtigt overblik over, hvor godt investeringsafdelinger klarer sig. Ud fra en karakter, som går fra en til fem stjerner, kan investorerne nemt se, hvor godt en investeringsafdeling har klaret sig.

Det sker hver måned, når Morningstar tygger sig igennem data for hundredetusindvis af investeringsmuligheder over hele jorden.

Nordea Invest Magasinet har mødt chefanalytiker Nikolaj Holdt Mikkelsen fra Morningstar for at høre om, hvordan Morningstar arbejder. 

Magasinet har fået sin egen app – hent den her!

MyInvest er en app til danske investorer, som løbende vil følge med i, hvad der rører sig på de globale, finansielle markeder.

Klar til at dykke ned i investeringens fascinerende verden?