Loading

0:00/0:00

Af
Nordea Invest

Følg med i dine investeringers CO2-fodaftryk

Nordea har underskrevet FN-initiativet The Montreal Carbon Pledge, som forpligter os til at måle og oplyse CO2-aftrykket for størstedelen af vores aktiefonde.

De globale klimaudfordringer fortsætter med at vokse. Det bliver varmere. Verdenshavene stiger. Og CO2-indholdet i atmosfæren sætter årligt nye rekorder.

I Nordea Invest mener vi, at vi har muligheden for at gøre en forskel gennem måden, vi investerer på. Derfor har vi, sammen med en lang række andre investorer, underskrevet The Montreal Carbon Pledge.

Samarbejdet forpligter os til at måle og oplyse CO2-aftrykket for størstedelen af vores aktiefonde. Og vi er allerede i gang.

 

Bæredygtig opsparing

I Nordea Invest er vi overbevist om at bæredygtighed er vejen frem. Også når det gælder dine investeringer. En bæredygtig opsparing kommer nemlig med flere fordele. Den giver dig mulighed for at påvirke den klode, vi overlader til vores børn gennem dine investeringer. Og den er langtidsholdbar, så vi øger sandsynligheden for at sikre et stabilt og attraktivt afkast på sigt.

Magasinet har fået sin egen app – hent den her!

MyInvest er en app til danske investorer, som løbende vil følge med i, hvad der rører sig på de globale, finansielle markeder.

Klar til at dykke ned i investeringens fascinerende verden?