Loading

0:00/0:00

Af
Sustainable Finance

Det er tid til at gøre politik til virkelighed

Nordea er i Marrakech, Marokko, for at deltage i klimakonferencen COP22. Her mødes NGO'er og andre interessefællesskaber med fokus på miljø og klimaændringer for at vurdere fremskridtene i forbindelse med klimaændringerne – og ikke mindst for at diskutere og lære af hinanden.

For Nordea Wealth Management handler det her om forretning og investering. Det gælder om at levere langsigtede investeringsløsninger til vores kunder, og det kan vi ikke, hvis vi ikke forstår den verden, vi lever i, siger Sasja Beslik, chef for Sustainable Finance.

Investorerne spiller en afgørende rolle i at omfordele kapital fra det, der anses som uansvarligt, til det, der anses som ansvarligt.

Derfor er denne konference, ud fra et investeringssynspunkt, ikke blot en enestående mulighed for at få et bedre indblik i aktuelle begivenheder og den udvikling, der sker i disse interessefællesskaber med fokus på klimaændringer. Den giver os også et forbedret grundlag for at træffe bedre og mere bæredygtige investeringsbeslutninger.